BETALEN

U kunt bij ons betalen via verschillende methoden:

 • iDEAL
 • Mr Cash
 • PayPal
 • Vooraf overmaken
 • Banktransfer
Tevens is het mogelijk om een kortingscode in te wisselen. Wanneer u uw gewenste producten in de winkelwagen heeft geplaatst kunt u hier uw kortingscode invullen. Indien deze wordt goedgekeurd, wordt direct het orderbedrag opnieuw berekend.

BTW nr. Vita Internetdiensten: NL001947234B54
Bank:NL07KNAB 05002824 20
BIC nummer:KNABNL2H


BEZORGEN EN AFHALEN

 

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL. De producten worden verpakt in verzendzakken of brievenbus doosjes en verzonden per post. De verpakking word zo licht mogelijk gehouden om geen hoge verzendkosten te moeten vragen. Bij grotere bestellingen zullen wij de producten versturen in meerdere zakken, of door middel van pakketpost. Wilt u het risico vermijden dat de zending niet aankomt, neem dan contact met ons op. We kunnen de zending dan tegen een extra bijdrage aangetekend verzenden. 
Let op!! tijdens de feestdagen kan/zal het voorkomen dat de bezorging langer op zich laat wachten. Houdt hier rekening mee als u gaat bestellen.


Indien u uw bestelde producten af wilt halen, dan maken we in overleg met u een afhaalafspraak. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier.


RETOURNEREN

Het is mogelijk om uw bestelde producten terug te sturen naar ons. Om uw retour aanvraag in behandeling te nemen vragen we u om onderstaande punten goed door te lezen:

 • Retouren dienen eerst aangemeld te worden via het retourformulier
 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert.
 • Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.
 • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@puntslab.nl.
  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Via onderstaand formulier kunt u een retouraanvraag doen. Zonder dit (volledig) ingevulde formulier kunnen wij uw retourzending niet accepteren en/of in behandeling nemen.


ALGEMENE VOORWAARDEN

U kunt onze algemene voorwaarden bekijken op deze pagina.| Meer